Іспанія Хорватія : Хорватія - Іспанія. Анонс та прогноз на матч Євро-2020 — МЕТА Новини / Хорватія та іспанія забили 8 голів за 120 хвилин, але перемогу святкувала команда луїса енріке.

Іспанія Хорватія : Хорватія - Іспанія. Анонс та прогноз на матч Євро-2020 — МЕТА Новини / Хорватія та іспанія забили 8 голів за 120 хвилин, але перемогу святкувала команда луїса енріке.. Педрі, 20 (автогол), оршич, 85, пашаліч, 90+2 — сарабія, 38. Пізніше іспанія забила третій м'яч, автором якого став торрес, але хорватія знайшла в собі хорватія — іспанія 3:5. Калініч, 35 (у свої ворота), родріго, 49, рамос, 57, іско, 70 іспанія: Де хеа, карвахаль (аспілікуета, 75), начо, рамос, гайя, сауль (тіаго. Збірна іспанії неочікувано програла хорватії в останньому матчі групового турніру.

Іспанія перемагає хорватію у драматичному матчі в овертаймі. Збірна іспанії неочікувано програла хорватії в останньому матчі групового турніру. Не проходила так далеко на. Калініч, 35 (у свої ворота), родріго, 49, рамос, 57, іско, 70 іспанія: «фурія роха» вийшла до 1/4 фіналу чемпіонату європи.

Найрезультативніший матч Євро-2020. Іспанія - Хорватія 5:3 ᐉ UA-Футбол
Найрезультативніший матч Євро-2020. Іспанія - Хорватія 5:3 ᐉ UA-Футбол from static.ua-football.com
Іспанія вкотре довела перевагу на полі і стовідсотковий контроль м'яча. Не проходила так далеко на. Збірна іспанії стала п`ятим учасником чвертьфіналів на чемпіонаті європи з футболу 2020. Де хеа, карвахаль (аспілікуета, 75), начо, рамос, гайя, сауль (тіаго. Сауль, 24, асенсіо, 33, л. Збірна іспанії неочікувано програла хорватії в останньому матчі групового турніру. Іспанці в овертаймі перемогли з рахунком 5:3. Іспанія перемагає хорватію у драматичному матчі в овертаймі.

Іспанія покарала суперника за таке марнотратство.

Збірна іспанії стала п`ятим учасником чвертьфіналів на чемпіонаті європи з футболу 2020. Іспанія покарала суперника за таке марнотратство. Збірна іспанії проти хорватії / фото: Педрі, 20 (автогол), оршич, 85, пашаліч, 90+2 — сарабія, 38. «фурія роха» вийшла до 1/4 фіналу чемпіонату європи. В 1/8 фіналу у додатковий час іспанія виграла з рахунком 5:3 у хорватії. Хорватія та іспанія забили 8 голів за 120 хвилин, але перемогу святкувала команда луїса енріке. Сауль, 24, асенсіо, 33, л. Іспанія вкотре довела перевагу на полі і стовідсотковий контроль м'яча. Не проходила так далеко на. Збірна іспанії неочікувано програла хорватії в останньому матчі групового турніру. В 1/8 фіналу євро збірна іспанії переграла збірну хорватії. Проте голи хорватії так і залишились в основному часі матчу.

Збірна іспанії стала п`ятим учасником чвертьфіналів на чемпіонаті європи з футболу 2020. «фурія роха» вийшла до 1/4 фіналу чемпіонату європи. Іспанці в овертаймі перемогли з рахунком 5:3. Зустріч проходила на стадіоні паркен в копенгагені (данія) і іспанія і хорватія зіграли найкращий матч на євро. Іспанія вирвала перемогу у хорватії.

3359_ho.jpg
3359_ho.jpg from sportanalytic.com
Іспанія вирвала перемогу у хорватії. Збірна іспанії неочікувано програла хорватії в останньому матчі групового турніру. Іспанія покарала суперника за таке марнотратство. Проте голи хорватії так і залишились в основному часі матчу. Пізніше іспанія забила третій м'яч, автором якого став торрес, але хорватія знайшла в собі хорватія — іспанія 3:5. Хорватія та іспанія забили 8 голів за 120 хвилин, але перемогу святкувала команда луїса енріке. Збірна іспанії проти хорватії / фото: Збірна іспанії стала п`ятим учасником чвертьфіналів на чемпіонаті європи з футболу 2020.

Проте голи хорватії так і залишились в основному часі матчу.

Іспанія перемагає хорватію у драматичному матчі в овертаймі. Іспанці, які на груповому етапі показали не дуже переконливий футбол, спробують не повторити долю нідерландів. Збірна іспанії проти хорватії / фото: Рахунок гри в рамках 1/8 євро 2020, як пройшов матч читайте на football24.ua. Збірна іспанії стала п`ятим учасником чвертьфіналів на чемпіонаті європи з футболу 2020. Збірна іспанії неочікувано програла хорватії в останньому матчі групового турніру. «фурія роха» вийшла до 1/4 фіналу чемпіонату європи. Іспанія вирвала перемогу у хорватії. Педрі, 20 (автогол), оршич, 85, пашаліч, 90+2 — сарабія, 38. Не проходила так далеко на. Збірна іспанії уперше з 2012 року пройшла в чвертьфінал міжнаодного турніру: Пізніше іспанія забила третій м'яч, автором якого став торрес, але хорватія знайшла в собі хорватія — іспанія 3:5. Зустріч проходила на стадіоні паркен в копенгагені (данія) і іспанія і хорватія зіграли найкращий матч на євро.

Іспанія вирвала перемогу у хорватії. Збірна іспанії проти хорватії / фото: Зустріч проходила на стадіоні паркен в копенгагені (данія) і іспанія і хорватія зіграли найкращий матч на євро. Пізніше іспанія забила третій м'яч, автором якого став торрес, але хорватія знайшла в собі хорватія — іспанія 3:5. Іспанці, які на груповому етапі показали не дуже переконливий футбол, спробують не повторити долю нідерландів.

Хорватія під власний доїзд. Раннє бронювання - Поїхали з нами
Хорватія під власний доїзд. Раннє бронювання - Поїхали з нами from poihalyznamy.com.ua
«фурія роха» вийшла до 1/4 фіналу чемпіонату європи. Збірна іспанії неочікувано програла хорватії в останньому матчі групового турніру. Не проходила так далеко на. Сауль, 24, асенсіо, 33, л. Педрі, 20 (автогол), оршич, 85, пашаліч, 90+2 — сарабія, 38. Рахунок гри в рамках 1/8 євро 2020, як пройшов матч читайте на football24.ua. Хорватія та іспанія забили 8 голів за 120 хвилин, але перемогу святкувала команда луїса енріке. Пізніше іспанія забила третій м'яч, автором якого став торрес, але хорватія знайшла в собі хорватія — іспанія 3:5.

Іспанія покарала суперника за таке марнотратство.

Збірна іспанії проти хорватії / фото: Проте голи хорватії так і залишились в основному часі матчу. Збірна іспанії неочікувано програла хорватії в останньому матчі групового турніру. «фурія роха» вийшла до 1/4 фіналу чемпіонату європи. Іспанія покарала суперника за таке марнотратство. Не проходила так далеко на. Хорватія та іспанія забили 8 голів за 120 хвилин, але перемогу святкувала команда луїса енріке. Зустріч проходила на стадіоні паркен в копенгагені (данія) і іспанія і хорватія зіграли найкращий матч на євро. Рахунок гри в рамках 1/8 євро 2020, як пройшов матч читайте на football24.ua. Педрі, 20 (автогол), оршич, 85, пашаліч, 90+2 — сарабія, 38. Пізніше іспанія забила третій м'яч, автором якого став торрес, але хорватія знайшла в собі хорватія — іспанія 3:5. Іспанія перемагає хорватію у драматичному матчі в овертаймі. Іспанці в овертаймі перемогли з рахунком 5:3.

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel